Information

Vi kommer fr.o.m. den 31 maj-1 juni 2019 att köra på Gillingebanan strax norr om Täby, där vi kommer att kunna bjuda branschen och våra besökare på en riktigt trevlig tillställning. För löpande nyheter följ vår facebooksida . Tillsammans med våra sponsorer och alla bransch/lastbilsutställare hälsar vi er varmt välkomna till våren.

Entré priser

  • Fredag: 200 SEK
  • Lördag: 200 SEK
  • 2 dagars: 250 SEK
  • Barn under 12 år går in gratis i vuxet sällskap.

Öppettider

  • Fredag kl 12:00 – 24:00
  • Lördag kl 10:00 – 18:00
  • Röstning på lördagen samt prisutdelning kl 17:00.

Vägbeskrivning

Stockholm Truck Meet håller till på Gillingebanan längs med E18 strax norr om Täby. För att enklast hitta tryck på denna länk . Åker ni kommunalt kan ni söka resa på SL’s hemsida, ange att ni skall till Gillingebanan.

För Lastbilsutställare

Från och med 2018 så tar vi 500:- i ett startpaket för varje fordon man anmäler, detta för att säkerställa att man kommer.

I startpaketet ingår det en välkomstpåse med Bla. T-shirt och annat smått och gott, Två Matbiljetter till utställarmiddagen på lördagskvällen, Du har möjlighet att anlända torsdag och fredag,

Röstning av publik och jury görs på lördagen.

Tvättmöjligheter finns på plats. 10-20 min beroende på kö

Bedömning och klasser

Dommarna berömmer efter en 10gradig skala, är du inte vid bilen när dommarna kommer för bedömning så dom tex inte kan se inredningen så blir det per automatik en 5a. Kan dommarna däremot inte uttyda anmälningslappen i rutan så deltar inte det fordonet i bedömningen. Putsstop råder från 9.30 på lördagen & bedömningen startar kl 10.00. (Ljusshowem bedöms på fredagkväll)

Väljer du att ta med dig släpet in på området så ingår det i bedömningen, dommarna dömmer efter teorin- ”skick efter mil” dvs att en bil som rullat många mil har självklart lika stor chans på höga bedöminingspoäng.

Vi har delat in klasserna i typ av fodonens byggnation, alltså inte vad för slags transporter den utför & blir det mer än 25 bilar anmälda i en klass så delas den upp i ålderkategori, detta har vi på anmälningssidan redan gjort i de klasser där vi alltid brukar ha höga anmälningssiffror.

Vi förbehåller oss även rätten att slå ihop två klasser om det blir för få anmälda fordon i en klass.

Vi ses på Gillinge 31 Maj-1 juni..