11-12 maj 2018

Vi kommer fr.o.m. den 11-12 maj 2018 att köra på Gillingebanan strax norr om Täby, där vi kommer att kunna bjuda branschen och våra besökare på en riktigt trevlig tillställning. För löpande nyheter följ vår facebooksida . Tillsammans med våra sponsorer och alla lastbilsutställare hälsar vi er varmt välkomna till våren.

STOCKHOLM TRUCK MEET 2018

Gillingebanan

Resultat

Vi kommer presentera resultat på våran sida

Entré

 • Fredag: 100 SEK
 • Lördag: 200 SEK
 • 2 dagars: 250 SEK
 • Barn under 15 år går in gratis i vuxet sällskap.

Öppettider

 • Fredag kl 10:00 – 24:00
 • Lördag kl 10:00 – 18:00
 • Röstning på lördagen samt prisutdelning kl 17:00.

Vägbeskrivning

Stockholm Truck Meet har i år bytt plats till Gillingebanan längs med E18 strax norr om Täby. För att enklast hitta tryck på denna länk . Åker ni kommunalt kan ni söka resa på SL’s hemsida, ange att ni skall till Gillingebanan.

 • Vill du ställa ut ditt fordon?

  Anmäl dig redan nu!

 • Boende

  Public hotell Åkersberga

  ”BEST WESTERN Public Hotel är ett stilfullt hotell inrymt i en anrik byggnad från1955 beläget i centrala Åkersberga. Hotellet är öppnade i juni 2013 med 53 modernt personligt inredda rum. Här får du ett varmt bemötande och kan känna dig precis som hemma. Lobbybaren är den självklara samlingspunkten och hotellets egna vardagsrum. Som gäst har du tillgång till fri wifi och till gym, genom Friskis & Svettis.

   

  Med sitt läge mitt i centrum erbjuder hotellet närhet till ett 70-tal butiker, caféer och restauranger.

   

  I vår egen restaurang The Public serverar vi alla dagens mål inklusive frukostbuffén – Best Breakfast by Tina Nordström.

   

  Avståndet till Gillinge är cirka 10 minuter med bil. Roslagsbanans station ligger bara 100 m från hotellet och tar dig in till Stockholm på ca 35 min. Stockholm Arlanda Airport ligger ca 40 minuter härifrån med bil.

   

  Parkeringsmöjlighet finns för 10 SEK/dygn.

   Bokning sker via hotellet på telefon 08-558 090 00 eller via mail till info@publichotel.se.
  Uppge TruckMeet 18 vid bokningstillfället.


  Varmt välkommen!”

  .

  Såstaholm

  Bo endast 13 minuter från Stockholm Truck meet 2018.

   

  Såstaholm Hotell & Konferens är en prisbelönt anläggning, med inte mindre än 3 utmärkelser i Tripadvisors Traveler Choice Awards, beläget i natursköna omgivningar vid Vallentunasjön i Täby Kyrkby, med endast 20 minuter till Stockholm city och bara 10 minuter till det stora butiksutbudet i shoppinggallerian Täby Centrum.

   

  Här får ni en njutbar vistelse i varm och ombonad miljö, med mat av toppklass och välkomnande personlig service. Såstaholm har en spännande historia där scenkonstprofilen idag löper som en röd tråd genom inredning och känsla. Ni kopplar av i hotellets sköna barmiljö och bor i ett av de Art Deco-inspirerade rummen. Stor kostnadsfri parkeringsplats där det även finns plats för större fordon.

   

  Specialpris under Stockholm Truck meet 2018
  Enkelrum 895 kr per natt inklusive frukost och moms
  Dubbelrum 995 kr per natt inklusive frukost och moms

   

  Varmt Välkommen

 • Information för fordonsutställare

  Din bil anmäler du under fliken ``Anmäl dig``.

  Från och med 2018 så tar vi 500:- i ett startpaket för varje fordon man anmäler, detta för att säkerställa att man kommer. I startpaketet ingår det en välkomstpåse och Två biljetter till bilutställarmiddagen på lördagskvällen. När ställer ut ditt fordon erhåller du två utställningspass med fri entré per lastbil/traktor. Du har möjlighet att anlända torsdag och fredag, röstning av publik och jury görs på lördagen. Tvättmöjligheter finns på plats.

  Veteranlastbilar

  Klassen för veteranlastbilar gäller lastbilar som är 30 år eller äldre. Samtidigt anordnas en veteranlastbilsmarknad så lasta flaket med överblivna gamla reservdelar etc som kan bytas ut eller säljas till andra som har eller håller på med gamla pärlor. Både renoverade och orenoverade veteranlastbilar är välkomna och denna klass har en egen jury.

  Modellbilsutställare / RC

  Priser i form av pokaler kommer att delas ut efter publikens röstning av: bästa modellbil och bästa Emekbil. Körning med RC-lastbilar kommer att ske på asfaltsyta, där det även kommer en finns en grushög att ”leka i”. Tävling i RC-klassen kommer oxå arrangeras. De som är intresserade av att komma och köra med RC-lastbilar eller ställ ut sin modellbil kommer också att få anmäla sig på hemsidan, vi meddelar när den anmälan öppnar.

  Kultlastbil

  2013 var vi först med klassen Kultlastbil…lastbilsklassen över veteranlastbilarna. Då satsade vi på en helt ny utställningsklass lastbils årsmodell från 1985 och upp till 2000. Välkommen att ställa ut din kultlastbil hos oss. Kultlastbilsklassen har en egen jury.

 • Information för företagsutställare

  Ta chansen och visa upp ert företag på ett av Sveriges största truckmeets och anmäl ert företag.

  Ni anmäler ert intresse till de kontaktpersoner ni hittar under fliken kontakt. Ert företag hamnar även under fliken Företagsutställare. Inflyttning för företagsutställare sker senast torsdag.  För information ang vart och när gods kan skickas ta kontakt med berörda personer under fliken kontakt.

  Leveransadress på gods för branschutställare

  Gillinge 1, 186 94 VALLENTUNA Länk till Google maps . För avisering ring Olle Cedervall 070-733 23 02

 • Vägbeskrivning

  Ni hittar enkelt

  Stockholm Truck Meet har i år bytt plats till Gillingebanan längs med E18 strax norr om Täby. För att enklast hitta tryck på denna länk  Åker ni kommunalt kan ni söka resa på SL’s hemsida, ange att ni skall till Gillingebanan.

Senaste nyheter

 • Anmälning för Stockholm Truck meet 2018

  Hej alla härliga lastbilsfolk! Under veckan öppnar anmälan för stockholm truck meet 2018. Eventet kommer att vara på samma plats som ifjol den 11 – 12 maj på Gillingebanan norr om Stockholm.